Rosa Maria Mas Ciurana, sóc una persona altament sensible, una PAS: https://www.asociacionpas.org. Des que vaig saber que ho era, aquest tret m’ha permès entendre molt millor el meu funcionament tant intern com extern, mitjançant l’auto-observació, i detectant així les respostes que resulten dels meus patrons, fent-los visibles, entenent-los, acceptant-los per canviar-los i integrar-los.

“Si sempre fas el mateix, el resultat sempre serà el mateix”

En el meu dia a dia em dedico a acompanyar persones i col.lectius en la gestió de l’estrès i els ajudo a assolir els seus objectius. El meu mètode  de treball es fonamenta principalment en el Coaching Wingwave® https://wingwave.com/es/home.html.

Aquesta és una eina que em facilita evidenciar qualsevol rastre d’estrès ja sigui físic, emocional i/o sistèmic ,i em proporciona resultats reals en un temps relativament curt.

M’he format com a Coach Wingwave®, com a directiva coach, com a coach executiu, he fet programació neurolingüística, salut sistèmica i hipnosi. El creixement personal i aprenentatge vital que vaig fer a Aula Interior amb el Daniel Gabarró i actualmente a Universitat de Vida amb ell mateix i amb el Sergi Pérez, ha despertat en mi l’interès per acompanyar les persones en aquest viatge de la vida. Amb tot plegat he fet de la teràpia el meu ofici.